profilbilde.jpg

Kort Om OSS

Vi er to kokker, Martin og Helle, med lang erfaring fra restaurant og kantine. Vi har startet opp og drevet kjøkkenet hos Mat&Mer restaurant på Bjølsen i Oslo og vi har driftet cafe Slusemesteren i Lunde, Telemark. Vi har jobbet som kjøkkensjef og for Du Godeste kantiner gjennom 6 år, hvorav 5 av årene var hos Bonnier i Øvre Vollgate 6, noe som gjør at vi kjenner kjøkkenet og kundene godt.

Vi ønsker å videreføre vår grunnfilosofi fra restaurantbransjen og gi våre kunder et godt måltid hver dag. Dette innebærer for oss at maten må lages fra bunnen av, at våre råvarer er av topp kvalitet og ikke har reist for langt.

Måltidene dere får servert skal være smakfulle og gi den energien som trengs for å gjennomføre en hard arbeidsdag. Vi vet hvor viktig et riktig sammensatt måltid er både for den psykiske og fysiske helsen, og vi har dette som utgangspunkt når vi setter sammen våre komposisjoner.

Det visuelle er viktig og maten skal presenteres på en lekker måte.

Bærekraft og råvarer

For å gi dere et bærekraftig måltid bruker vi mye sesongvarer, grønnsaker og belgfrukter. Vi koker vår kraft selv og bruker dette som base for sauser, supper og gryter. Vi bor i et land med fantastiske råvarer som inspirerer gjennom hver årstid, og som fint lar seg kombinere med krydder og smaker fra andre verdensdeler. 

En sosial kantine

Kantina er den sosiale arenaen hvor vi kan skape en hyggelig atmosfære gjennom deilig mat og god service. Ved å drifte kantina vil vi være med å videreutvikle konseptet sammen med dere gjennom dialog og tydelig tilstedeværelse.

Catering

Vi ønsker å være et helhetlig konsept som tilbyr mat og drikke til arrangementer, være seg morgen, kveld eller helg og vi bistår gjerne med serveringspersonell.